• Grauballe Skole

Opslagstavlen

INDSKRIVNING TIL SKOLEÅRET 2019/2020

Den digitale indskrivning til 0. klasse til skoleåret 2019/2020 er åbent fra 10. december 2018 til 20. januar 2019.

Indskrivning til børnehaveklasse foregår digitalt på nettet
    Indskrivningen kan du finde på www.indskrivning.silkeborgkommune.dk eller via www.borger.dk. I den medsendte vejledning kan du læse om, hvordan du skal gøre.

Den digitale indskrivning kræver en NemID
    Se hvordan du bestiller et NemID i den medsendte vejledning.

Dit barn kan også blive tilmeldt SFO ved den digitale indskrivning
    Der er et link til SFO tilmeldingen til sidst i indskrivningssystemet, hvor du også kan finde en vejledning.

Frit skolevalg
    Hvis du ønsker, at dit barn skal gå på en anden skole end distriktsskolen, skal du søge om det via den digitale indskrivning.

Børn fra andre skoledistrikter optages efter styrelsesvedtægten for kommunens skoler.
    Se www.indskrivning.silkeborgkommune.dk i boksen om frit skolevalg.

Du vil hurtigst muligt og senest i løbet af marts måned få besked, om dit barn er optaget på den søgte skole.

Privatskole
    Det er vigtigt, at du benytter den digitale indskrivning til at fortælle Skoleafdelingen om jeres valg. Det vil hjælpe den lokale skole, at du taster jeres skolevalg ind i systemet, da skolen ellers skal bruge tid på at kontakte forældre, som den ikke har hørt fra.

Vær opmærksom på, at du selv skal kontakte den private skole for indskrivning til denne.

Ansøgning om skoleudsættelse
    Du skal søge om skoleudsættelse gennem det digitale indskrivningsmodul. Du får svar på din ansøgning af den lokale skoleleder senest 1. marts.

Læs mere om skoleudsættelse på www.indskrivning.silkeborgkommune.dk
    Kasper Haagen Jensen den 20-12-2018
    Årsberetning fra skolebestyrelsen

Så har vi nyt at berette fra det sidste års tid i skolebestyrelsen.
    Se med i denne video og bliv klogere på skolens virke og hvad vi gør for at fastholde og videreudvikle en god skole til vores børn.
    Traditionen tro har alle elever fået en tipskupon med hjem omkring årsberetningen. Vi trækker lod blandt alle rigtige besvarelser til skolefesten fredag d. 9. marts. Og selvfølgelig er der en gevinst!

OBS: Virker videoen i dette opslag ikke for enkelte, kan følge linket her under, eller trykke på link-boksen neders i denne besked:

God fornøjelse med at se videoen og snakke om skolen med jeres børn.

Mange hilsener fra din skolebestyrelse
    Kristian Løgstrup Amdisen den 27-02-2018